Winkelmand
Onder begeleiding van een gerenommeerde uitgeverij

Uitgeven in eigen beheer

Gefeliciteerd
Uw manuscript is voltooid. Reden voor feest! Als ervaren uitgevers weten wij hoeveel werk, tijd en opoffering er in uw boek is gaan zitten. Nu dient zich een nieuwe opdracht aan: het boek gepubliceerd krijgen. Daarbij kunt u het manuscript ter beoordeling aanbieden voor opname in het fonds van Obelisk, maar u bent niet voor niets doorgesurfd naar deze pagina; u bent geïnteresseerd in het uitgeven van uw boek in eigen beheer.

Waarom
U blijft volkomen onafhankelijk en u bepaalt zelf op welke manier uw boek op de markt wordt gebracht. Wetende dat in Nederland jaarlijks 90.000 nieuwe titels verschijnen, is het bovendien niet makkelijk om een plekje in een fonds te bemachtigen. Wij kunnen u als gerenommeerde uitgeverij helpen bij alle facetten die bij het uitgeven van een boek komen kijken: ontwerp, redactie, ebook, marketing, drukken en logistiek.

Het grote voordeel
Het enige nadeel is meteen ook een voordeel: het voorfinancieren van de kosten is voor rekening van de auteur, maar alle opbrengsten zijn dat ook.

Voor wie
Auteurs die niet gebonden willen zijn aan een uitgever, auteurs die hun boek hebben geschreven als cursusboek, auteurs die hun boek hebben geschreven voor een speciale gelegenheid, maar ook alle auteurs die geen zin hebben om te wachten totdat een uitgeverij interesse toont en hun boek nú gepubliceerd willen zien!

Het visitekaartje van uw boek

Cover - ontwerp en opmaak

Functie
Een potentiële lezer besteedt gemiddeld slechts 3,5 seconden om te beoordelen of ze meer willen weten over het boek. Uw manuscript kan nóg zo goed zijn; de cover bepaalt of mensen uw boek in een webshop aanklikken of in een boekwinkel oppakken. Hierbij spelen de titel en ondertitel een rol, zowel qua inhoud als vormgeving. Maar het beeld van de cover is nog veel belangrijker.

Opmaken van de cover: €125,00 excl. BTW
Het coverbestand wordt samengevoegd met de binnenkant van het boek en geconfigureerd voor de printstraat van iedere drukkerij. U ontvangt het finale bestand in PDF en Indesign formaat, zodat u de volledige beschikking heeft over uw document.

Cover-ontwerp door één van onze vormgevers: €295,00 excl. BTW
Eén van onze vormgevers ontwerpt een unieke cover. Alle beeldrechten komen permanent in uw eigendom. Het is hierbij mogelijk om artwork of foto’s aan te leveren, waarvan u de rechten bezit. Onze vormgever zal met u de mogelijkheden bespreken voor toepassing in het cover-ontwerp.

Meer informatie

Neem contact op

We helpen u graag bij het uitgeven van uw boek
Wij begeleiden u graag bij alle facetten die komen kijken bij het uitgeven van uw boek. Wij verzorgen het ontwerp, de redactie, de productie van een e-book, de marketing, het drukken en de logistiek. Als u onze assistentie bij andere zaken heeft die voor uw boek van belang zijn, dan horen we dat graag. Deze pagina is in ontwikkeling en daarom nog niet volledig. Via het onderstaand contactformulier kunt u een vrijblijvende offerte opvragen. Ook kunt u mailen naar uitgeven@obeliskboeken.nl. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Ontwerp

Redactie

Drukken

Ebook

Marketing

Logistiek

Gratis thuisbezorgd

Géén minimum bestelbedrag

Binnen een werkdag in huis

Nu bestellen, morgen al lezen

Voordelig bestellen

Altijd 10% extra korting

Veilig en vertrouwd betalen

Via iDeal, Creditcard en meer

De waardering van www.obeliskboeken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1073 reviews.

Tijdelijk € 5,- extra korting op de Thea Terlouw Collectie

Overweegt U de boeken van Thea Terlouw? Momenteel willen wij het U extra voordelig maken door een extra korting van € 5,-

De bundel is al afgeprijsd naar € 69,99 – nu tijdelijk voor slechts € 64,99 !