Winkelmand
thuis werken aan jezelf

Michiel van der Pols

Doorbraakcoaching online

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vanaf vandaag is het mogelijk doorbraakcoaching ook helemaal online te doen! Deze online coaching is ontwikkeld voor mensen die een nieuwe richting in het leven zoeken en dat individueel en rustig thuis willen doen.

Alle kennis voor die nieuwe richting zit al in jezelf. Met de online-doorbraakmethode kom je in contact met dié kennis en weet je na het doorlopen van alle vragen wat jouw volgende stappen in het leven zijn. Aan de hand van de levensvraagoefeningen uit het boek ‘De Doorbraak’ ga je op zoek naar wat jouw leven je probeert te vertellen. Elk leven vertelt immers een uniek verhaal.

In veertien dagen tijd ga je met dertien levensvragen aan de slag. Elke dag krijg je aan het begin van de dag per mail de vraag met uitleg toegestuurd. Er zit een logische opbouw in de vragen. Het antwoord op elke vraag is een puzzelstukje van jouw levenspuzzel. Als je alle vragen en oefeningen gedaan hebt, heb je je eigen levenspuzzel gelegd en snap je waarom je leven is gelopen zoals het is gelopen. Je weet na deze veertien dagen welke volgende stappen je in het leven te zetten hebt en kun je gaan werken aan het herstel van de balans tussen hoofd en hart.

Je vindt alle informatie op de website van Doorbraakcoaching.

het boek van Michiel van der Pols

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis bezorgd

Bestellingen vanaf € 19,95

Morgen in huis

Voor 21:00 besteld

Voordelig bestellen

Altijd 10% korting

Veilig en vertrouwd betalen

Via iDeal, Creditcard en meer

De waardering van www.obeliskboeken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 127 reviews.

Tijdelijk € 5,- extra korting op de Thea Terlouw Collectie

Overweegt U de boeken van Thea Terlouw? Momenteel willen wij het U extra voordelig maken door een extra korting van € 5,-

De bundel is al afgeprijsd naar € 69,99 – nu tijdelijk voor slechts € 64,99 !