• Gratis thuisbezorgd
  • Binnen een werkdag in huis
  • Zekerheid en garantie
  • Veilig en vertrouwd betalen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen
This is some text inside of a div block.
Contact opnemen

Levensstroom

Levensstroom

Zielskraak & Zielsdeal
Zoals elke waterstroom heeft de levensstroom ook onverwachte wendingen. Het is aan ieder daarin mee te bewegen, om naast de nodige lessen en uitdagingen te golven op geluk, liefde en vreugde.
Volledige beschrijving...
Op voorraad

22.99

Paperback
22.99
Hardcover
35.99
No items found.
Dit boek is geschreven door:
Auteur
Jan De Dood
Zoek een verzameling boekenreeksen:
Kijk hier!
Dit boek is onderdeel van een serie
Bekijk alle boeken
Details
Service
Nog een 3 Serie
Bekijk alle series

Dit boek heeft x andere serie boeken

Titeldetails

Alle informatie over dit boek:

Achterflaptekst

Zodra je je levensimprint hebt gevonden gaat je leven stromen. In deze levensstroom komt je levensimprint tot uiting. Hoe meer je met de stroom mee beweegt, hoe vloeiender het verloop.

Zoals elke waterstroom heeft de levensstroom ook onverwachte wendingen. Het is aan ieder daarin mee te bewegen, om naast de nodige lessen en uitdagingen te golven op geluk, liefde en vreugde. Zielen zijn nooit uitgeleerd, nooit uitgegroeid en zo zal levend water nooit stil staan. Je levensstroom neemt je mee op de reis die voor jou bestemd is, met alle facetten die daarbij horen. Er bestaat zonder donker geen licht en tijdens de levensreis maakt iedereen zelf de keuze waarheen de reis voert.

De gedichten van Maud Gizmoo in Levensstroom gaan over het pad van (zelf)liefde, geluk, uitdagingen, connectie en de magie die het leven te bieden heeft. Hoe meer deze levensboom rijkelijk vanuit hart en ziel gevoed wordt, hoe sterker en groter deze wordt. Levensstroom bestaat uit de twee luiken Zielskraak en Zielsdeal. In Zielskraak komen de thema’s persoonlijke processen, spiritualiteit en energie tot leven. Zielsdeal is gewijd aan de liefde.

Levensstroom raakt aan verschillende belangrijke persoonlijke concepten waaraan de lezer steun, kennis en motivatie kan ontlenen.

Leesfragment

Ieder mens is authentiek en iedere ziel heeft zijn eigen levensimprint. Elk persoon heeft zijn eigen pad te lopen, die vanuit hart en ziel gestuurd wordt. Deze sturing kan alleen puur verlopen als een mens in zijn gevoel en levenskracht staat, en leeft volgens zijn unieke imprint. De trilogie Levensimprint omschrijft deze uitdagende reis met verschillende bestemmingen zoals levensprocessen, transformatie, liefde, zielsconnectie, spiritualiteit, hartzeer en het leven in het algemeen. Waar Levensimprint eindigde gaat Levensstroom verder.

Zodra je je levensimprint hebt ge(her)vonden, dan gaat je leven stromen. In deze levensstroom komt je levensimprint tot uiting. Hoe meer je met de stroom mee beweegt, hoe vloeiender het verloopt. Zoals elke waterstroom, heeft de levensstroom ook onverwachte wendingen. Het is aan ieder daarin mee te bewegen om, naast de nodige lessen en uitdagingen, te golven op geluk, liefde en vreugde. Zielen zijn nooit uitgeleerd, nooit uitgegroeid en zo zal levenswater nooit stil staan. Je levensstroom neemt je mee op de reis die voor jou bestemd is met alle facetten die daarbij horen. Er bestaat zonder donker geen licht en tijdens deze ervaringen is het aan ieder mens de keuze waar zij de aandacht op leggen.

Liefde is de kern van alles. Liefde voor jezelf, elkaar, de natuur, je passies en voor het leven in het algemeen. Liefde doet alles sneller stromen. Zelfliefde is de basis van alle liefde in de wereld. Alles begint bij jezelf. De liefde die je aan jezelf geeft, manifesteert zich uiteindelijk in de wereld. Zelfzorg is op lange termijn, zorg voor de ander. Liefde zit hem in alle dingen die je doet. Waardering voor de schoonheid van de natuur, een kop koffie zetten voor een vriendin, dankbaarheid voor een vriend die een kop koffie voor jou zet, en ga zo maar door. Elke handeling en situatie bevat liefde als je het wilt zien. Zodra je doorkrijgt hoe mooi en hoeveel liefde er in de wereld is, dan wordt je wereld liefdevoller. Hoe meer je dankbaar bent voor jezelf en alles om je heen, hoe meer positieve dingen je aantrekt in je leven. Met een klein gebaar als een liefdevolle glimlach kan je de dag van een ander maken. En deze persoon kan hier op zo’n wijze in geraakt worden, dat hij dit ook voor een ander wenst. En zo golft liefde door de wereld door een simpel gebaar als een glimlach. Uiteraard haalt dat niet de negatieve aspecten uit het leven weg, maar de trilling van de levensenergie verandert. En daarmee ook de richting en uitkomst.

Ook verandering begint bij jezelf. Alles wat je graag in de wereld ziet veranderen, moet je zelf uitdragen. Irriteer je je aan bepaalde dingen? Ga naar binnen en ontdek wat het is wat je zo raakt. En verander dit. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen leven en voor jouw geluk. Voel in je hart en ziel wat jou gelukkig maakt en volg dat. Mensen om je heen kunnen je gelukkig maken, maar je geluk mag niet van je omgeving afhangen. Geluk komt vanuit jezelf en dan is je omgeving de katalysator die dit kan versterken. Of verminderen en daar komt de noodzaak van grenzen stellen naar voren. Om gezonde grenzen te kunnen stellen, is het nodig bij jezelf te zijn. Echt te voelen wat je wilt en wat erin je speelt. Bij deze innerlijke reflectie kan de ontdekking ontstaan dat (oude) pijn nog geheeld dient te worden. Dat er verdriet, boosheid, frustratie of andere emoties nog losgelaten moeten worden, zodat pijn getransformeerd kan worden naar levenskracht.

Nadat mensen een transformatie hebben doorgemaakt, verandert hun leven. Niet alleen zijzelf zijn veranderd, maar de omgeving verandert automatisch met ze mee. Wat voor de transformatie goed werkte of goed voelde, past niet altijd meer. Hetzelfde geldt voor mensen in hun leven. Bepaalde mensen zullen blijven en andere zullen verdwijnen. Voor deze mensen komen nieuwe zielen die meer resoneren met de getransformeerde ziel. Na een transformatie is de persoonlijke energie veranderd met als gevolg dat het leven niet meer geheel hetzelfde kan blijven. Deze gewaarwording, mede door verlies van mensen, kan in eerste instantie heel uitdagend zijn. Maar als tijd verstrijkt, dan komt de realisatie dat het zo moest zijn. Mensen blijven, mensen gaan en nieuwe mensen komen. Een andere uitdaging is als er een terugval is. In een transformatie worden kernwonden geheeld en getransformeerd naar krachten. Echter zal er altijd een litteken blijven, die opspeelt in tijden van stress en/of uitdaging. Als een persoon een nieuwe uitdaging op zijn pad krijgt, wordt hij getest in welke mate hij bij zichzelf kan blijven. Het kan voorkomen dat iemand terugvalt in oude patronen. Vaak schrikt iemand daarvan, maar dit is allemaal onderdeel van levensprocessen. Elke keer dat dit gebeurt zal men eerder bewust zijn en zo zullen stapje voor stapje oude patronen vervangen worden met nieuwe patronen.

Levensstroom bestaat uit de luiken Zielskraak en Zielsdeal. In Zielskraak komen de thema’s persoonlijke processen, spiritualiteit en energie tot leven. Zielsdeal geeft de aandacht aan liefde. De gedichten gaan over het levenspad van (zelf)liefde, geluk, uitdagingen, connectie en de magie die het leven te bieden heeft. Hoe meer deze levensboom rijkelijk vanuit hart en ziel gevoed wordt, hoe sterker en groter deze wordt.

Levensstroom raakt belangrijke en verschillende persoonlijke concepten aan waar de lezer onder andere steun, kennis en motivatie in kan vinden.

Door de levensimprint uit te leven, ontstaat de juiste levensstroom.

Bibliografische informatie

ISBN

9789493071742

Hoofdtitel

Levensstroom

Ondertitel

Zielskraak & Zielsdeal

Auteur

Gizmoo, Maud

Nur

373 - Gedichten (populair)

Boeksoort

Algemeen

Druk

1

Verschijningsvorm

Paperback / softback

Verschijningsdatum

01-04-2021

Uitgever

Obelisk Media B.V.

Imprint

Obelisk Boeken

Prijs

€ 21,99

Btw-tarief

Laag

Taal

Nederlands

Illustraties

Ja

Aantal pagina's

214

Gewicht

334 gram

Formaat

217 x 141 x 22

Parzival en de Graal (luxe editie)
Dit boek maakt geen deel uit van een serie.
Bekijk andere series
5.0
Gebaseerd op 200 beoordelingen
Schrijf een recensie
Valerie van Zanten
De cover intrigeerde me dusdanig dat ik het boek vrij ‘blanco’ had aangeschaft. Maar vanaf het moment dat ik het opende, kon ik niet stoppen met lezen. Wat een prachtige inzichten & mooie verhalen. En de foto’s/beelden ter begeleiding – TOP!
Schrijf de eerste review!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
de antwoorden die je absoluut nodig hebt

Veelgestelde vragen

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Garantie en klachten
Klachten
Garantie en klachten
Garantie
Garantie en klachten
Wat moet ik doen als ik een verkeerd verzendadres heb ingevoerd?
Retourneren en ruilen
Ik heb het verkeerde artikel ontvangen
Retourneren en ruilen
Mijn bestelling is beschadigd aangekomen
Retourneren en ruilen
Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze heb verzonden?
Retourneren en ruilen
Hoe ontvang ik klantondersteuning?
Retourneren en ruilen
Hoe moet ik retourneren?
Retourneren en ruilen
Wat is uw retourbeleid?
Retourneren en ruilen
Kan ik boeken reserveren?
Bestellen
Worden mijn artikelen in één pakket geleverd?
Bestellen
Verzenden jullie naar mijn land?
Bestellen
Brengt u omzetbelasting in rekening?
Bestellen
Houdt u mijn betaalgegevens bij?
Bestellen
Op welke wijze kan ik betalen?
Bestellen
Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Bestellen
Hoe wijzig ik mijn verzendadres?
Bestellen
Hoe maak ik een account aan?
Bestellen
Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
Bestellen
Wat zijn de verzendkosten?
Bestellen
Hoe kan ik contact opnemen?
Bestellen