Winkelmand

Bart Uytterhaegen
Internationaal UAP-expert en auteur

Over Bart Uytterhaegen

Bart Uytterhaegen is een internationaal gevestigde UAP-expert of ufoloog en auteur van het boek: ‘Ufo’s officieel erkend’ (uitgeverij Obelisk). Hij studeerde Beeldende Kunsten aan het Sint-Lucas te Gent en behaalde daarna een diploma life coach. Door een gebeurtenis in 1984, een zogenaamde Close Encounter, volgde er een uitgebreide studie van het UAP-dossier. Dit resulteerde in het oprichten van de onderzoeksorganisatie BUFON (Belgisch UFO Netwerk) met zo’n 10 jaar veldwerk, waaronder skywatch procedures (CE5) en graancirkel onderzoek. Binnen de wereld van de ufologie heeft Uytterhaegen inmiddels heel wat op zijn conto staan, zijnde media publicaties, interviews en nu ook een gloednieuw boek, ‘UFO’s – officieel erkend’, dat in juli 2021 gepubliceerd werd bij uitgeverij Obelisk. Het begon met een close encounter in 1984 die hem naar eigen zeggen krachtig in de ban hield.

Het was het startschot voor een intense speurtocht om te trachten achterhalen wie deze vreemde en onbekende bezoekers waren. Geschiedenis, religie, filosofie, esoterie, mythologie, sagen en folklore passeerden de revue. Bart Uytterhaegen, medeoprichter en voorzitter van BUFON (Belgisch UFO Netwerk), en tevens executive director bij het paritair internationaal bekende ‘Transology’, zet zich in voor een actief onderzoek die het UAP-dossier koppelt aan de buitenaardse hypothese. De obscure fringe science (randwetenschap), waar de ufologie zich nog in bevindt met alle bagage van dien, mag plaats maken voor een intrede in de wereld van de wetenschap en academici. Het veldwerk omvat graancirkel onderzoek in Wiltshire (UK), inclusief labo analyse, onderzoek naar UFO-hotspots, desbetreffende getuigenissen, skywatch-procedures en het bestuderen van het UAP-dossier.

Bart Uytterhaegen werkt samen met internationale experts, onder wie Nick Pope (ex-MoD), die het voorwoord van het boek ‘Ufo’s officieel erkend’ voor zijn rekening nam, Stephen Bassett (PRG), Jim Penniston (ex-USAF) en Grant Cameron (auteur van o.a. ‘the Clinton UFO Story Book’). Dit leidde tot een exclusieve gelegenheid voor hem om het draaiend onderzoek van het MIC, Militair industrieel complex (USA) van dichtbij te volgen en rechtstreekse informatie van een ex-functionaris bij AATIP, een voormalig Pentagon onderzoek naar UAP’s, in te winnen. Inmiddels is Bart Uytterhaegens werk en onderzoeksmethode te lezen in diverse magazines en werkt hij mee aan televisieprogramma’s.

Lees het boek van Bart Uytterhaegen

Bekijk de website van Bart Uytterhaegen

Op de website van Bart Uytterhaegen vindt u actuele artikelen. Wekelijks verschijnen nieuwsitems, aankondigen van lezingen en berichten over optredens in de media, zoals het programma met Georgina verbaan, waarin uitgebreid aandacht is voor het werk van onze auteur. Bekijk de uitzending via deze link. De website waarop u nog veel meer kunt lezen bereikt u via www.bartuytterhaegen.be. Neem ook eens een kijkje op de website van BUFON via www.ufonetwerk.be.

Gratis thuisbezorgd

Géén minimum bestelbedrag

Binnen een werkdag in huis

Nu bestellen, morgen al lezen

Zekerheid en garantie

Lid van Stichting WebwinkelKeur

Veilig en vertrouwd betalen

Via iDeal, Creditcard en meer

De waardering van www.obeliskboeken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2037 reviews.