Winkelmand

9/11 Justice Rising

Komende 9/11-herdenking met de architecten en ingenieurs van Ae911Truth, gaat – hoe kan het ook anders – online gebeuren. Dat geeft de organisatie echter ook grote mogelijkheden, en lager kosten, waardoor er een groot aantal internationale sprekers in maar liefst drie dagen te zien en te horen zal zijn.

Onder de naam – Justice Rising – of vrij vertaald: “de rechtszaken gaan eraan komen” – zullen van 11-13 september 2020 een groot aantal sprekers acte de presence geven. En voor iedereen die zo’n congres graag bij zou wonen – het is GRATIS live mee te volgen voor iedereen op AE911Truth.org

Het komt niet vaak voor dat er op een conferentie zoveel gerespecteerde stemmen in de 9/11 waarheidsbeweging te horen zijn. Op hun website lezen we: “Architecten & Ingenieurs voor 9/11 Truth is verheugd om “Justice Rising” aan te kondigen, een online conferentie over de voortdurende strijd voor 9/11 rechtvaardigheid en de het destructieve weg die de wereld na 9/11 is ingeslagen. De conferentie wordt gehouden van vrijdag 11 september tot en met zondag 13 september, ter gelegenheid van de 19e herdenking van de dag die onze wereld zo ingrijpend heeft veranderd. De internationale line-up bevat enkele van de meest gewaardeerde figuren uit de beweging, waaronder de pioniers David Ray Griffin, Niels Harrit en Steven Jones. Het biedt ook een diepgaand inzicht in AE911Truth’s aankomende documentaire film SEVEN. De conferentie is steeds drie uur per dag. Meer details over het schema, de sprekers en hun onderwerpen zullen in de komende weken volgen. Dit wordt een historische online bijeenkomst die u niet wilt missen!”

Programma

Vrijdag 11 september: 18.00 tot 21.00 uur.
Zaterdag 12 september: 15.00 tot 18.00 uur Oostelijk
Zondag 13 september: 18:00 tot 21:00 uur Oostelijk

Lineup

Justice Friday: Richard Gage, AIA, zal de conferentie openen. De sprekers zullen UK 9/11 familielid Matte Campbell en advocaat Nick Stanage omvatten; AE911Truth’s Ted Walter en Tony Szamboti; en, van de Commissie van de Advocaten voor 9/11 Onderzoek, Mick Harrison en David Meiswinkle.

Wetenschap zaterdag: SEVEN directeur Dylan Avery; Dr. Leroy Hulsey, wiens Building 7 studie de film gaat over; AE911Truth bestuurslid Roland Angle; en 9/11 onderzoekers David Ray Griffin, Niels Harrit, en Steven Jones.

Big Picture zondag: “War on Terror” expert Daniele Ganser; John Whitehead van het Rutherford Institute; en James Corbett van The Corbett Report.

Houd de website van de architecten en ingenieurs dus in de gaten: www.ae911truth.org 


Lees meer over dit onderwerp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis bezorgd

Bestellingen vanaf € 19,95

Morgen in huis

Voor 21:00 besteld

Voordelig bestellen

Altijd 10% korting

Veilig en vertrouwd betalen

Via iDeal, Creditcard en meer

De waardering van www.obeliskboeken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 127 reviews.

Tijdelijk € 5,- extra korting op de Thea Terlouw Collectie

Overweegt U de boeken van Thea Terlouw? Momenteel willen wij het U extra voordelig maken door een extra korting van € 5,-

De bundel is al afgeprijsd naar € 69,99 – nu tijdelijk voor slechts € 64,99 !