8 Februari 2020 | 14:00 uur | Bilthoven | Paravisie Lezingenmiddag | Bert Janssen | Richard Hoofs

Zaterdag 8 februari vindt een bijzonder evenement plaats in Bilthoven. Tijdens een speciale PARAVISIE Lezingenmiddag wordt het eerste Nederlandstalige boek over het mysterie van de Bosnische piramides gepresenteerd. Uiteraard zullen de auteurs (Aafke Douma en Rob Heiligers) uitgebreid verslag doen van hun bevindingen en beschikbaar zijn om boeken te signeren. Maar er staat méér op het programma. Véél meer!

Aafke Douma & Rob Heiligers www.natuurlijkcentrumbewustzijnenbloei.nl Piramides, dat zijn toch graven van Egyptische farao’s? Of klopt dat niet? Sinds 2005 onderzoeken wetenschappers in Bosnië de ‘Vallei van de Bosnische piramides’ nabij Sarajevo. De helderziende Aafke Douma reisde met collega Rob Heiligers vele malen naar Bosnië. Wat zij daar hebben waargenomen en ‘mediamiek beleefden’ grenst aan het ongelooflijke.

Richard Hoofs www.medischepraktijkmondesir.nl Na zijn studie tot huisarts bestudeerde Richard Hoofs diverse holistische geneeswijzen. De Egyptische heelmeesters werkten vanuit een holistische visie en zagen het als hun taak de ander te helpen weer ‘heel’ te worden. Op zoek naar verbinding tussen oude Egyptische heelkunde en onze moderne geneeskunde en tussen intuïtief en praktisch.

Willem Witteveen www.willemwitteveen.com Na zijn carrière als stuurman en registerloods stortte Willem Witteveen zich als onderzoeker op de mysteries van het oude Egypte. Hij schreef een boek over de grote piramide van Gizeh als monument van de schepping en ontdekte de cruciale rol van water en klank bij het decoderen van megalithische monumenten van oude beschavingen.

Bert Janssen www.bertjanssen.nl Bert Janssen is auteur, onderzoeker en verhalenverteller. In die hoedanigheid reist hij al jaren de wereld rond, op zoek naar de antwoorden op vragen die diverse fenomenen en mysteriën bij hem oproepen. Via de graancirkels komt hij uit bij oeroude megalithische monumenten. Hij ontdekt dat aan alles wat hij waarneemt en beleeft een ‘Ordenend Principe’ ten grondslag ligt.

Wanneer: zaterdag 8 februari 14.00-17.00 uur
Waar: Huize Het Oosten, Rubenslaan 1, Bilthoven (5 min. lopen van het station)
Kosten: € 20,- (incl. koffie/thee en een waardebon van € 5,- voor boeken) Aanmelden door overmaking van 20 euro x het aantal gewenste kaarten op rekeningnummer NL 79 RABO 0171658078 t.n.v. Edicola Publishing, Deventer o.v.v. uw naam en adres en de aanduiding ‘PV-lezing’. Bellen kan ook: 0570-607561. Wij verheugen ons op uw komst!

Gratis bezorgd

Bestellingen vanaf € 19,95

Morgen in huis

Voor 21:00 besteld

Retourneren mogelijk

Binnen 30 dagen

Veilig en vertrouwd betalen

Via iDeal, Creditcard en meer