16 Februari 2020 | 13:15 uur | Bert Janssen | Het Ordenend Principe | Zeijen | Innerlijk Besef

De lezing gaat over een ‘Ordenend Principe’ dat bepalend is voor alles wat met ons en om ons heen gebeurt en dat niet wordt beperkt door tijd en ruimte, waardoor de werking ervan vaak wordt ervaren als curieuze toevalligheden, synchroniteiten en zelfs als pure wonderen. Bert Janssen keert je binnenstebuiten en ondersteboven, maar zodra de orkaan is gaan liggen en het stof neer gedwarreld, zul je je niet alleen herboren voelen, maar het ook zijn.

We kunnen dit ‘Ordenend Principe’ voor ons laten werken. Tijd, ruimte en plaats zijn hierbij niet relevant. Ons geheugen kan actief voorwaarts in de tijd werken (precognitie, premonitie, remote viewing, etc.) en onze invloed achterwaarts. We kunnen zelfs het verleden veranderen. Het is een intens meeslepend en vaak ook verbijsterend verhaal over synchroniciteiten en bijzondere ontmoetingen, over leylijnen en vormen in het landschap, over Stonehenge, Avebury en Silbury Hill, over tijd, ruimte en acausaliteit, over Carl Gustav Jung en zijn mandala’s, over Alchemie en de Steen der Wijzen, over geometrie en de menselijke geest en over subliminale boodschappen en onbewuste beslissingen. Een verhaal over de mystieke achtergrond, waardoor er vele wonderbaarlijke zaken gebeuren. En een verhaal dat nog dagen, zo niet weken, zal nagalmen.

Over Bert Janssen
Bert Janssen is bekroond auteur, avonturier en flamboyant verhalenverteller. Lang geleden is hij de mysterieuze wereld van de kwantum fysica, Gotische kathedralen, graancirkels, Inka sjamanisme, Carl Gustav Jung, oude krachtplaatsen, etc, binnengestapt.
In een wervelend en sprankelend optreden – gevuld met een lach, een traan, drama en dreunend dynamiet – maakt hij je deelgenoot van verbazingwekkende zaken, messcherpe to-the-point analyses en reikt hij je handvaten aan waar je wat mee kunt.
Bert Janssen keert je binnenstebuiten en ondersteboven, maar zodra de orkaan is gaan liggen en het stof neer gedwarreld, zul je je niet alleen herboren voelen, maar het ook zijn.

Aanmelden
Aanmelding vooraf voor deze lezing is niet nodig en ook niet mogelijk.

Locatie
Zalencentrum Hingstman te Zeijen

Meer informatie
Klik hier om naar de website van de organisator te gaan. Wij adviseren u om de actuele informatie over deze lezing na te kijken voordat u vertrekt.

Gratis bezorgd

Bestellingen vanaf € 19,95

Morgen in huis

Voor 21:00 besteld

Retourneren mogelijk

Binnen 30 dagen

Veilig en vertrouwd betalen

Via iDeal, Creditcard en meer